Entra en servei l'aparcament soterrat del centre cultural Els Costals

Divendres, 17 d'abril de 2015 a les 13:11

El pàrquing serà gratuït i estarà obert, a partir de la setmana vinent, de dilluns a divendres, des de les 7.30 del matí i fins les 21.30 del vespre.

 


A partir del dilluns, 20 d’abril, s’obrirà al públic l’aparcament soterrat del centre cultural Els Costals. L’horari del recinte, d’ús gratuït, serà de 7.30 del matí fins les 21.30 del vespre, ininterrompudament, els dies laborables, de dilluns a divendres.

En total, el pàrquing disposarà d’unes 80 places d’aparcament per a vehicles que no superin els 2,10 metres d’alçada i podrà obrir, també i de forma excepcional, els caps de setmana, en cas que s’organitzin esdeveniments a Els Costals on estigui prevista la participació d’una gran afluència de públic. Aquesta i altres mesures estan establertes al Reglament d’ús del pàrquing, aprovat al darrer ple municipal, celebrat el passat 30 de març, i que es pot consultar a la Seu electrònica del web municipal, mitjançant aquest enllaç.

L’obertura del pàrquing es posa en marxa gràcies a una prova pilot de l’Ajuntament, que al llarg d’un any analitzarà les necessitats i possibles formes de gestionar en un futur l’equipament. Per dur a terme aquest estudi s’han contractat, a través d’un Pla d’Ocupació, a dos agents de mobilitat que a partir de dilluns estaran presencialment al recinte, un al torn del matí i un altre al torn de tarda, fent tasques de control d’accés a l’aparcament i enquestant als usuaris.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 15:31