El Bus de l'Estació amplia el servei nocturn i el del mes d'agost

Dimarts, 31 de maig de 2016 a les 18:20

Des de l'1 de juny, s'afegeix una expedició els dies laborables. A l’agost, només reduirà el servei durant la segona i la tercera setmanes.

L’Ajuntament de Castellbisbal ha ampliat el servei que ofereix la Línia 1-Bus de l’Estació, incorporant-hi dues millores que permetran incrementar el servei nocturn dels dies laborables i augmentar la freqüència de pas dels autobusos durant el mes d’agost.

A partir del dia 1 de juny, el Bus de l’Estació oferirà una nova expedició a la nit, de dilluns a divendres no festius. Actualment, aquests dies, el servei finalitza a les 22.23 hores i, atès que s’han rebut diverses sol·licituds per ampliar l’horari, l’Ajuntament ha decidit afegir una expedició més a les 23.05 hores.

Ampliació horaris agost
L’altra millora que s’aplicarà al Bus de l’Estació fa referència al mes d’agost i consistirà en una ampliació del servei per augmentar la freqüència de pas dels autobusos que, durant aquest mes, és d’una expedició cada hora tant els dies laborables com els festius.

Amb els canvis que s’introdueixen aquest any, la reducció del servei durant l’agost només afectarà la segona i la tercera setmanes i no tot el mes, com ha passat els darrers anys.

Aquestes dues millores suposaran un cost de 12.000 euros anuals que l’Ajuntament ha decidit assumir per entendre que “la millora que suposa per als usuaris del servei compensa l’esforç econòmic que farà el consistori”, segons ha dit el regidor de Sostenibilitat, Enrico Martinelli. Els nous horaris volen respondre a les necessitats d’aquelles persones que treballen a l’agost, per a les quals el fet que només hi hagués un autobús cada hora era un problema.

Darrera actualització: 02.10.2019 | 10:04