La Policia Local ha detingut tres persones que estaven robant en un immoble del centre urbà

Dimarts, 9 d'agost de 2016 a les 12:53

La Policia els ha enxampat, in fraganti, quan sortien del garatge d’un bloc de pisos situat a la zona de l’eixample amb el material sostret.

 

La Policia Local de Castellbisbal ha detingut, aquesta matinada, tres persones (dues de les quals, menors d’edat) com a presumptes autores d’un robatori en l’aparcament d’un bloc de pisos situat a la zona de l’eixample del municipi.

Els fets s’han produït entre les dues i les tres de la matinada quan la Policia Local ha rebut avisos de dos veïns alertant de sorolls en un edifici del centre de Castellbisbal i de l’existència d’una porta de garatge oberta. Ràpidament, els agents s’han presentat al lloc i han pogut comprovar la presència de diverses persones a l’interior de l’immoble en qüestió.

La patrulla ha decidit no entrar i fer una espera al carrer de manera que han pogut atrapar els presumptes autors in fraganti, en el moment en què en sortien del bloc de pisos amb dues bicicletes de muntanya que haurien sostret del pàrquing. En concret, es tractava d’un grup de cinc homes. D’aquests, dos han aconseguit fugir i tres han estat detinguts per la Policia Local.

La declaració dels detinguts ha permès identificar una de les dues persones que ha fugit i per tant, a hores d’ara, ja són quatre, els individus identificats i vinculats a aquest robatori. Els detinguts ja han estat posats a disposició judicial i els objectes sostrets han estat retornats al seu propietari.

 

Robatori d’un mòbil
La detenció d’aquests tres homes a Castellbisbal ha permès resoldre un altre il·lícit que es va produir fa unes setmanes en un municipi de la costa catalana, ja que en el procés de registre dels detinguts, els agents han comprovat que un telèfon mòbil que portaven al damunt també era sostret.

La Policia Local ha fet les comprovacions oportunes i ha pogut constatar que es tracta d’un mòbil que va ser robat amb violència i intimidació. Per tant, la detenció d’aquests tres homes a Castellbisbal permetrà també resoldre aquell cas que la persona afectada ja va denunciar en el seu moment i sobre el qual ja es van obrir les diligències policials oportunes.

 

Col·laboració ciutadana
La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana dels veïns del municipi i insisteix en la importància d’alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós, ja que aquest tipus d’informació és clau per poder detenir els autors de presumptes furts o robatoris.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:17