Gemma Recasens guanya el Tuiterari

Dimecres, 23 d'abril de 2014 a les 12:41

Gemma Recasens ha estat la guanyadora del Concurs Tuiterari que l’Àrea de Cultura ha organitzat amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

En total, 78 tuits, de 26 persones diferents, han participat en aquest certamen, els finalistes del qual han estat dues piulades fetes, una d’elles, per Montse Vendrell i l’altra per la mateixa Gemma Recasens.

Com a guanyadora del certamen, ha rebut un lector de llibres electrònic i el seu relat serà publicat en un dels finestrals del Centre Cultural Els Costals i apareixerà imprès a les ampolles de vi que s’elaborin durant la Festa de la Verema que es farà al setembre.

El Jurat del Tuiterari estava integrat per tècnics de les àrees de Cultura, Joventut i Comunicació de l’Ajuntament, a més d'un dels responsables de l’empresa Família Pomodoro, Xavier Docampo, i del diari digital 772.cat, Vicenç Moliné.

Tuit guanyador
El tuit que ha estat escollit com a guanyador del certamen ha estat el següent: "Viure en una duna li aportava la pau de tenir cobert tot allò conegut i el plaer de no despertar-se mai al mateix lloc".

Darrera actualització: 27.09.2019 | 14:54