L'Illa renova totes les bicicletes d'spinning i onze màquines d'exercici cardiovascular

Dimarts, 22 d'agost de 2017 a les 09:30

Les màquines d'exercici cardiovascular estan en funcionament des de dilluns i les bicicletes estaran disponibles per l'inici de les classes, al setembre.

Els usuaris de la sala d’spinning de l’Illa Esportiva estrenaran bicicletes al mes de setembre, ja que l’Ajuntament ha adquirit 23 aparells nous que s’instal·laran durant aquest estiu i que estaran disponibles el primer dia de classes de la propera temporada.

Per primer cop, el consistori ha comprat bicicletes d’alumini i ha justificat la tria d’aquest producte d’alta qualitat pel fet que la proximitat de la sala d’spinning amb la piscina provoca molta humitat que fa que els aparells que hi ha instal·lats pateixin molt la corrosió i es deteriorin més ràpidament del que seria habitual. Les noves bicicletes de darrera generació garanteixen un manteniment en millors condicions durant més anys.

Nous aparells de càrdio
I des d'aquesta setmana, també estan disponibles les noves màquines de cardiofitnes del gimnàs. Concretament, s’han substituïti quatre cintes de córrer, quatre el·líptiques i tres bicicletes estàtiques.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:29