Concurs d'aparadors de Nadal, al comerç local

Dimecres, 10 de desembre de 2014 a les 17:55

Durant tota aquesta setmana, es poden veure els aparadors que participen en el Concurs d'aparadors de Nadal, impulsat pel PFI.

 

Vuit botigues de Castellbisbal participen en aquest concurs d'aparadors que impulsa el Programa de Formació i Inserció (PFI) de l’Institut Castellbisbal amb la col·laboració i el suport de les regidories de Joventut i Comerç i de diverses botigues del poble, així com de l'Associació de Comerciants de Castellbisbal.

La idea de fer el concurs d’aparadors ha estat dels professors del PFI d’Auxiliar de comerç i atenció al públic que s’imparteix a l’Institut Castellbisbal. L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir que els alumnes, a més d’assolir els coneixements teòrics a l’aula, assumeixin el repte de posar-los a la pràctica.

És per això que es va pensar d’oferir als nois i noies la possibilitat de crear un aparador en una botiga del poble; una proposta que ha exigit la col·laboració i participació dels comerços locals. En total, vuit botigues de Castellbisbal s’han implicat en aquest projecte i han cedit el seu espai per tal que els alumnes del PFI puguin crear-hi un aparador nadalenc i participar en el concurs.

 

Àrea de Joventut

El regidor de Joventut de l’Ajuntament, Gerard Bas, ha agraït la participació a tots els establiments que han col·laborat en aquesta iniciativa perquè, segons ha dit “som conscients que ells també han fet un esforç per acollir aquests alumnes i ajudar-los en el seu procés formatiu”.

Durant tota aquesta setmana, els clients de les diferents botigues podran votar els aparadors que més els agradin i el proper dia 19 de desembre es farà el lliurament de premis als alumnes guanyadors.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:18