El comerç local regalarà 90 entrades per al concert d'Els Catarres

Dijous, 9 d'abril de 2015 a les 11:19

Per optar a les entrades gratuïtes, només cal fer una compra de deu euros en material escolar a les papereries del poble.

 

Les Regidories de Comerç i Joventut han posat en marxa, conjuntament, la campanya titulada Big Bang Cultural mitjançant la qual les botigues del poble regalen entrades pel concert que Els Catarres faran el proper dia 24 d’abril, al Casal Cultural, en el marc de la Festa de la Primavera.

En total, es repartiran 90 entrades i per aconseguir-ne alguna només cal fer una compra de deu euros en material escolar en alguna de les papereries del municipi. Cada un dels sis establiment adherits a la campanya compta amb 15 entrades que atorgarà, de forma directa, a aquells que facin la despesa i sense que els clients hagin de passar per cap sorteig.

Es tracta d’una iniciativa que ja es va realitzar amb motiu del concert de Txarango, el passat dia 31 d’octubre, i que va tenir una molt bona acollida entre els compradors.
La regidora de Comerç, Conxi Llurba, ha expressat el seu desig que “aquest tipus de campanyes serveixin perquè els joves entrin a les botigues del poble i coneguin tots els productes que hi poden trobar”. De la seva banda, el regidor de Joventut, Gerard Bas, ha mostrat la seva satisfacció perquè “un cop més. aconseguim que una activitat lúdica com és un concert pugui servir també com un element de dinamització comercial”.


Venda d’entrades
D’altra banda, la venda d’entrades per al concert d’Els Catarres començarà aquest divendres, dia 10 d’abril. Durant aquest primer dia, la venda es farà en exclusiva per als titulars del carnet CBJove. A partir del dilluns dia 13, totes les persones que ho desitgin podran comprar les entrades que es vendran al Punt d’Informació Juvenil (PIJ), en horari de matí i tarda.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:40

Imatges