L'Ajuntament cedeix material mèdic i informàtic al CAP Dr. Joan Planas

Dimarts, 28 de febrer de 2017 a les 11:51

Es tracta d’equipaments que permetran millorar l’atenció als pacients i implantar, per exemple, el servei de petició de visites on-line.


L’Ajuntament de Castellbisbal i el Consorci Sanitari de Terrassa han signat un acord de col·laboració en virtut del qual el consistori cedirà al CAP Dr. Joan Planas diversos equips informàtics i mèdics.

En concret, l’Ajuntament donarà una tauleta amb teclat, un ordinador, dues impressores i dues pantalles, a més de quatre nebulitzadors compressors (uns aparells mèdics que permeten dosificar els medicaments en gotes molt petites).

L’alcalde, Joan Playà, ha explicat que “amb aquest conveni obrim una nova via de col·laboració amb el Consorci Sanitari de Terrassa per millorar l’atenció i els serveis que reben els ciutadans en el CAP Dr. Joan Planas”. En aquest sentit, per exemple, els equips informàtics que s’han cedit permetran que es pugui posar en marxa el servei de petició de cita amb el metge via on-line que, actualment, no està disponible per als usuaris del CAP de Castellbisbal.

Atenció continuada
La signatura del conveni es va fer dijous passat i, a continuació, es va celebrar la reunió de seguiment dels temes sanitaris locals on l’alcalde va tornar a reclamar al director del sector del CatSalut la necessitat de reobrir el servei d’atenció continuada.

En la reunió també es va parlar de la futura adjudicació del contracte de redacció del projecte d’ampliació del CAP i s’hi van tractar d’altres qüestions relacionades amb el funcionament i manteniment del centre.

Darrera actualització: 13.12.2019 | 17:55