L'Ajuntament estudia una nova ubicació per l'skatepark

Dimecres, 20 de gener de 2016 a les 11:26

Després de precintar l’skatepark del parc del Castell, s’estan estudiant alternatives per reobrir-lo en un altre indret del municipi, decisió que es vol prendre amb la participació del jovent que el fa servir habitualment.

Els informes tècnics assenyalen que les estructures que integren l’skatepark estan malmeses i que presenten desperfectes que poden causar caigudes i danys als joves que hi patinen. Per això, i tenint en consideració les apreciacions que han fet algunes famílies alertant el consistori en aquest mateix sentit, l’Ajuntament va optar el passat 7 de gener per tancar la instal·lació mentre s’hi busca una solució definitiva.

“Destinarem els recursos que siguin necessaris per arranjar les estructures que tècnicament s’ha valorat que garanteixen la seguretat dels usuaris i la resta de peces es desmuntaran”, assenyala el regidor de Patrimoni Urbà, Salvador Segura, alhora que assegura que l’equip de govern està estudiant la ubicació d’un futur skatepark en un altre indret del municipi. “Per fer-ho”, diu Segura, “es demanarà i es comptarà amb l’opinió dels joves que en fan ús”.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:10