La Fira de Nadal enllesteix els darrers detalls per obrir aquest divendres

Dijous, 11 de desembre de 2014 a les 10:25

La principal novetat d'enguany és la instal·lació d'una pista de gel sintètic que estarà oberta fins al dia de Sant Esteve.

 

25 botigues, comerços i serveis de Castellbisbal participaran a la Fira de Nadal que s'inaugurarà demà divendres i que està organitzada per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament. La novetat principal d'enguany és la instal·lació d'una pista de gel sintètic, a la plaça de Folch i Torres.

La regidora de Comerç, Conxi Llurba, ha explicat que "la pista de gel vol ser un incentiu i un atractiu més perquè els veïns del poble facin les seves compres de Nadal al poble". En aquest sentit, l'Ajuntament no cobrarà cap import en concepte d'entrada sinó que els tiquets per poder patinar només es podran aconseguir si es fan compres a les botigues del poble.

La inauguració de la pista de gel es farà demà divendres, dia 12, a les cinc de la tarda, amb una exhibició de patinatge, a càrrec del Club Patí Castellbisbal.

 

25 botiguers i una desena d'entitats

La Fira de Nadal es desenvolupa enguany sota el lema Per Nadal, compra a Castellbisbal i reunirà un total de 25 empreses, comerços i serveis del poble que oferiran els seus productes per a aquestes festes. 

La fira es podrà visitar durant el divendres a la tarda i tot el dissabte i estarà instal·lada a l'avinguda de Pau Casals, just davant de l'Ajuntament.

Tal com es va fer l'any passat, i com a complement a la fira, botigues i entitats oferiran tallers i activitats diverses. Així, per exemple, destaca la xocolatada i el brou de Nadal, a càrrec de la Colla del Bon Àpat o els tallers que aniran a càrrec tant d'entitats com de comerços i serveis que participen a la fira.

 

També aquest Nadal...

La Fira de Nadal i la instal·lació de la pista de gel són dues més de les accions que s'han posat en marxa, aquest mes de desembre, en suport al comerç local. Des del dia 5 de desembre, els veïns del poble poden participar en la campanya Sopars romàntics que combina la compra a les botigues del poble amb l'impuls dels restaurants locals.

I també durant aquest mes de desembre, la Policia Local reforça el dispositiu de seguretat de Nadal amb l'objectiu de donar major seguretat als comerciants i als compradors.

D'altra banda, enguany també s'està celebrant el concurs d'aparadors de Nadal, en col·laboració amb els alumnes del Programa de Formació i Inserció de l'Institut de Castellbisbal, la Regidoria de Joventut, les botigues del poble i l'Associació de Comerciants de Castellbisbal.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:07