S’adjudica el projecte de redacció del nou skatepark del parc de l’Ermita

Divendres, 6 de juliol de 2018 a les 00:00

L’equipament ocuparà uns 1.500 metres quadrats adjacents a l’Ermita del Castell i estarà molt integrat al paisatge.


El procés per construir el nou skatepark als terrenys que hi ha just al costat de l’Ermita del Castell ha fet un pas endavant amb la recent adjudicació de la redacció del projecte de l’equipament a l’empresa SCOB Arquitectura i Paisatge per un import de 21.175 euros.

El nou equipament ocuparà un màxim d’uns 1.500 metres quadrats i serà totalment diferent dels que hi ha hagut fins ara, donat que seguirà el model snake run que es caracteritza per la seva integració en el paisatge i es basa en recorreguts amb moltes corbes de ciment amb diferents inclinacions que simulen el dibuix d’una serp.

Està previst que la construcció del nou skatepark es faci per fases, un cop s’aprovi el projecte que s’acaba d’adjudicar. De fet, durant el Ple municipal del mes d’abril ja es va aprovar una inversió de 150.000 euros amb la previsió d’iniciar la primera fase de les obres, aquest any 2018.

Una decisió consensuada

Disposar d’un nou skatepark és un desig del jovent del municipi, amb qui s’ha comptat per decidir com ha de ser i on ha d’estar ubicat aquest equipament, que actualment està situat a la pista poliesportiva del parc de l’Ermita. L’espai compta, però, amb poques estructures perquè algunes van quedar malmeses arran del trasllat que es va fer des de la seva ubicació original, al parc de les Destreses.

 

Darrera actualització: 06.07.2018 | 12:34