Hola, amic del 2035!

Del 20 de novembre al 20 de desembre de 2020

Coincidint amb el Dia Universal dels Drets dels Infants que se celebra cada 20 de novembre, l’Ajuntament convida als nens i nenes que cursen educació primària a les escoles del municipi a participar en el projecte Hola, amic del 2035!

La iniciativa vol aconseguir que els infants s’animin a escriure una carta i fer un dibuix a un amic del futur, on li expliquin com s’imaginen el món d’aquí a uns quants anys i comentin el que estan vivint aquests dies i com els agradaria que fos la societat del demà.

T'has imaginat mai el món d'aquí a 5, 10 o fins i tot 15 anys? Seria molt emocionant saber com serà oi? Com seré? On i com viuré? Com m’agradaria que el món avancés d’ara fins llavors? Qui serà la meva colla d’amics i amigues? Quines aficions compartirem?

Us proposem escriure una carta al vostre amic o amiga del 2035 explicant-li el que estàs vivint aquests dies, preguntant-li coses sobre el futur o comentant el que et sembli més interessant! A la carta hi pots adjuntar un dibuix.

A la capsa que t'entregarà la teva tutora o tutor d'escola trobaràs tot el que necessites per poder fer-ho.

Un cop tinguis la carta i el dibuix enllestits, posa’ls dins el sobre, tanca’l i entrega’ls al teu tutor o tutora.

Amb totes les cartes rebudes farem un gran núvol de paraules i en farem un mural que exposarem a l’escola. Amb els dibuixos, farem una exposició virtual titulada ‘El futur que dibuixem’.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 10:27