Pressupost municipal vigent

El pressupost és el pla econòmic i financer anual vinculat a l'estratègia formulada pel govern del municipi.

Conté la previsió d'ingressos que s'esperen obtenir i les despeses que com a màxim es podran realitzar, i esdevé l'eina clau per a la gestió pública.

Pressupost 2023 detallat

El pressupost de l'Ajuntament està basat en el sistema de Pressupost per Programes, el qual té per objecte vincular l’assignació i gestió dels recursos amb l’acompliment de l’estratègia municipal. 

Les xifres del pressupost

Al butlletí municipal Castellbisbal.cat número 59, corresponent als mesos de desembre 2022- gener 2023, es va publicar un reportatge amb les dades més destacades del pressupost 2023.

Altres dades d'interès...

El Pressupost municipal del 2023 es va presentar al Ple del passat 28 de novembre de 2022 i es va aprovar amb els vots a favor dels grups d'Alternativa i JxCAT i l'abstenció del PSC, ERC, Ciutadans i la CUP.

La presentació, debat i votació del Pressupost 2023 es va emetre en directe, mitjançant el canal de YouTube de l'Ajuntament. A continuació, compartim el vídeo de la gravació (minut 00:05:19)

Modificacions pressupostàries

Mitjançant l'apartat de Modificacions pressupostàries del web municipal podreu consultar les modificacions de crèdit aprovades durant l'exercici en curs, amb el detall de les partides, conceptes i imports corresponents al pressupost municipal.

Pressupost d'exercicis anteriors

Pel que fa als pressupostos d'anys anteriors, podeu consultar els dels darrers cinc exercicis entrant a l'apartat de Pressupost del Portal de Transparència i seleccionant l'any a la pestanya que teniu a la part superior dreta del gràfic.

Si voleu anar més enrere en el temps, podreu veure el pressupost municipal des de l'any 2001 si aneu a l'apartat de Modificació de pressupostos del Portal de Transparència. Un cop aquí, heu de seleccionar l'enllaç de la graella de l'any que us interessi consultar.

Darrera actualització: 30.01.2023 | 12:45