Inscripcions per participar a la Rua de Carnestoltes 2017

Dilluns, 6 de febrer de 2017 a les 12:05

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de formalitzar del 20 al 23 de febrer.


Si esteu interessats en participar en la Rua de Carnestoltes d’enguany, us podeu inscriure gratuïtament del dilluns 20 al dijous 23 de febrer a les oficines de Cultura d’Els Costals de 9.00 a 12.00 hores, a través del telèfon 93 772 38 83 o enviant un correu electrònic a cultura@castellbisbal.cat.

Si es vol optar als premis, la inscripció és imprescindible.

A la columna lila de la dreta trobareu tota la documentació per poder formalitzar la inscripció, com ara la butlleta d’inscripció i un recull de consells i instruccions per als participants. A més, en cas de ser guanyadors d’algun premi, també us podreu descarregar el document on haureu de facilitar-nos les vostres dades bancàries i el full de declaració responsable.

 

Dades d'interès

  • La Rua començarà a la Plaça de Catalunya, per això, l’organització demana, a les comparses i participants que vulguin incorporar-s’hi, que arribin per l’avinguda Molins de Rei per facilitar la coordinació i bon desenvolupament del Carnestoltes.
  • En cas de pluja, la sortida s’intentarà endarrerir fins a mitja hora respecte de l’horari previst, sempre que les infraestructures mínimes i necessàries s’hagin pogut instal·lar.
  • Si les condicions meteorològiques no ho permeten o hi ha motius tècnics, s’anul·larà la Rua.
Darrera actualització: 27.12.2019 | 16:38