Pacificació del centre urbà. Darrera fase

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 00:00

Amb motiu de la posada en marxa de la darrera fase de pacificació del trànsit al centre del nucli urbà, a partir del proper 15 de juny l’accés en cotxe al centre del poble, al tram que va des del carrer del Sol i el carrer de l’Estació, serà exclusiu per a vehicles autoritzats i de càrrega i descàrrega.


En un primer moment, es posarà en marxa una campanya informativa de la mesura, que s’aplicarà de manera permanent un cop entrin en funcionament les càmares de control d’accés que s’instal·laran properament al carrer Major.

Posar en marxa aquesta restricció d’accés al centre del poble implicarà fer canvis de sentit de circulació en alguns carrers, que s’aplicaran també a partir del proper 15 de juny.

Vehicles autoritzats

L’accés a l’illa de vianants estarà permès als vehicles autoritzats que seran, amb caràcter general:

  • Veïns i comerciants de la zona pacificada
  • Vehicles de càrrega i descàrrega entre les 7.00 i les 14.00 hores (dies  feiners)

Veïns i comerciants

Fins al 31 de juliol de 2018 podreu donar d’alta el/s vehicle/s per autoritzar emplenant el formulari corresponent.

Vehicles de càrrega i descàrrega

  • Si accedeixen a la zona de vianants dintre de l’horari establert (de 7.00 a 14.00 hores, en dies feiners) no caldrà que facin cap tràmit.
  • Fora d’aquest horari, caldrà comunicar-ho prèviament o, com a màxim, durant les properes 48 hores d’haver-hi accedit, emplenant el formulari de sol·licitud de vehicles autoritzats.

Altres casos

Per altres situacions, com per exemple l’accés per a familiars amb mobilitat reduïda o en cas d’acompanyament de gent gran i/o malalts, caldrà comunicar-ho prèviament o, com a màxim, durant les properes 48 hores d’haver-hi accedit, emplenant el formulari de vehicles autoritzats.

Darrera actualització: 05.07.2018 | 09:22

Imatges