Concerts de primavera amb l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 00:00

Després del concert de Pop & Queen, el torn ara és dels conjunts instrumentals i agrupacions de gran format de l’escola.


L’Escola Municipal de Música Miquel Blanch celebra l’arribada de la primavera de la millor manera que pot fer, amb música. Fa uns dies, el dissabte 30 de març, va estrenar la temporada amb un concert de Pop & Queen, on va participar el Cor Jove de l’escola, juntament amb el Cor Infantil Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramanet i l’Orquestra Aulos de Cerdanyola del Vallès.

Durant l’espectacle es van poder escoltar temes clàssics de Queen com Bohemian Rhapsody o The Show Must Go On, juntament amb d'altres peces com Havana de Camila Cabello o Hallellujah de Leonard Cohen.

Les tres joves formacions, amb edats compreses entre els 13 i els 18 anys, han unit esforços per oferir un programa fresc, variat i atractiu en un projecte que ha inclòs un cap de setmana de treball comú i tres concerts a les diferents poblacions implicades: Santa Coloma de Gramanet, Cerdanyola del Vallès i Castellbisbal. Els directors de les tres formacions, Anna Fernandez, Pedro Pardo, Elena Montané i Daniel Turró van compartir la direcció del concert i tots destaquen l'elevat grau d'implicació dels més de 40 cantaires i 20 músics que es van trobar damunt l'escenari i la gran qualitat musical del projecte.

Us deixem amb un recull fotogràfic d’aquest espectacle, i us convidem a seguir gaudint dels concerts de primavera que avui dimecres, 10 d’abril (a les 18.30 hores) i demà dijous, 11 d’abril (a les 17.15 i les 18.45 hores) oferirà l’alumnat de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch de conjunts instrumentals i agrupacions de gran format, a l’auditori d’Els Costals.

Darrera actualització: 10.04.2019 | 10:27