Dos membres del Mindundis Team fan un viatge solidari a Etiòpia

Dilluns, 21 d’octubre de 2013

Domingo Alonso i Sandra Garcia, dos membres de l’entitat esportiva Mindundis Team, van passar un mes a Etiòpia juntament amb dos esportistes més, tots ells amants de les curses de muntanya, per gaudir de l’esport al mateix temps que col·laboraven en el desenvolupament d’una de les zones més empobrides del món.


Dins el programa “Un cim, un somriure”, cada any visiten un país diferent per pujar alguna de les seves muntanyes més emblemàtiques al mateix temps que aprofiten per portar-hi material escolar, roba i joguines. Aquesta vegada van portar un total de 100 quilos de material entre el que hi havia diversos donatius de la llibreria Cap-i-Cua i la botiga de roba Capitán i que van acabar en un orfanat i una escola només per a noies, un dels col·lectius més marginats de la societat etíop i africana en general.


El viatge, realitzat durant les dues darreres setmanes de setembre i les dues primeres d’octubre, també els va servir per ascendir un dels cims més emblemàtics d’Etiòpia, a 4.200 metres d’alçada. El següent destí del projecte serà el Marroc.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 08:52