180 persones participen a la Pedalada Popular de Castellbisbal

Dilluns, 23 de setembre de 2013 a les 10:33

180 persones van participar, ahir diumenge, a la Pedalada Popular que es va realitzar, a Castellbisbal, en el marc de les activitats organitzades amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra a tot Europa.


Els participants es van reunir a la plaça Folch i Torres on es van preparar diverses activitats pensades, sobretot, per als més petits. En aquest sentit, per exemple, els nens i nenes van poder gaudir d’un circuit d’habilitat per a bicicletes al llarg del qual van haver de superar diferents obstacles. A la vegada, el circuit plantejava diversos jocs relacionats amb la seguretat viària incidint, per exemple, en la necessitat de posar-se el casc. El matí es va completar amb la representació de l’espectacle infantil La bicicleta infinita.

La Pedalada Popular i els actes complementaris que es van celebrar ahir diumenge, tenen per objectiu explicar la necessitar de trobar noves formes de desplaçar-nos que siguin més respectuoses amb el Medi Ambient i que permetin lluitar contra la contaminació atmosfèrica i el canvi climàtic.

 

Altres activitats

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura continuarà amb més activitats, durant aquesta setmana, a Castellbisbal. El proper dijous, dia 26, es farà el Taller de reparació de bicicletes i el diumenge 29, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni, s’organitzarà una caminada guiada de contingut eminentment cultural. Enguany, la passejada endinsarà als participants en el nostre passat agrícola i els portarà fins a la masia de Can Pedrerol de Baix.

Les activitats de la Setmana de la Mobilitat han estat organitzades, conjuntament, per les àrees de Medi Ambient, Cultura i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Castellbisbal.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 17:24