La Passarel·la 2013, en imatges

Dilluns, 21 d'octubre de 2013 a les 17:40

Comerciants i Ajuntament valoren molt positivament la celebració de la Passarel·la de moda Castellbisbal 2013, celebrada al Casal Cultural i Recreatiu, el passat dia 20 d’octubre.

I és que els veïns del poble van omplir, de gom a gom, tant la pista com les llotges, en una desfilada que va estar organitzada per la Regidoria de Comerç i que va comptar amb la participació dels comerços locals.

La regidora de Comerç, Conxi Llurba, s’ha mostrat molt satisfeta pel gran èxit de públic i ha agraït a tothom la seva assistència. Llurba, a més, ha fet un reconeixement als comerciants “pel seu entusiasme i il·lusió a l’hora d’organitzar la desfilada i pel gran esforç que han hagut de fer per tenir-ho tot a punt”.

Els comerciants, de la seva banda, s’han mostrat molt contents per la gran resposta dels veïns del poble i confien que la Passarel·la Castellbisbal hagi servit per donar a conèixer els productes que tenen a les prestatgeries i que no sempre es poden mostrar als aparadors.

La desfilada
Per la llarga passarel·la de 15 metres que es va instal·lar al centre del Casal hi van desfilar models de totes les edats per mostrar peces de moda i complements molt diversos: des de roba fins a joies passant per sabates, pijames, roba interior o davantals. Tot plegat en una desfilada que va comptar amb el suport incondicional d’un públic, que va reconèixer l’esforç dels models i de les botigues amb llargs i càlids aplaudiments per a tots ells.

Els primers a desfilar van ser els nens i nenes que van presentar la moda infantil. Només els van caldre pocs segons per posar-se tothom a la butxaca i fer que la desfilada no pogués tenir un inici millor. A partir d’aquí, es van poder veure dissenys de tot tipus en una passarel·la que va durar una hora i mitja i que va comptar també amb dues coreografies de ball.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:02