La Fundació Carles Pi i Sunyer reconeix l’Ajuntament per la seva tasca de divulgació històrica
El projecte de recerca i difusió de la història de Castellbisbal que impulsa l’Arxiu Municipal entra a formar part del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya.
La Fundació Carles Pi i Sunyer ha inclòs en el seu Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya el projecte de recerca i difusió de la història de Castellbisbal que impulsa l’Arxiu Municipal.
La iniciativa, que ha consistit en la publicació d’un llibre i una sèrie de sis reportatges audiovisuals, ha estat reconeguda com a bona pràctica per la tasca de divulgació històrica que representa, posant a l’abast de la ciutadania una obra d’alta qualitat que resumeix l’evolució històrica i artística de Castellbisbal des de les primeres evidències humanes fins al 1979.
Amb aquest nou reconeixement, ja són quatre les actuacions de l’Ajuntament de Castellbisbal que han obtingut el reconeixement de bona pràctica en alguna de les 22 categories establertes, que van des de l’àmbit social i econòmic, fins al cultural i educatiu, passant per la participació i el bon govern.
El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya va néixer l’any 1999 impulsat per la Fundació Carles Pi i Sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) amb l’objectiu de crear un catàleg divulgatiu sobre les actuacions més destacades dels governs locals. Els instruments per assolir-ho són la difusió d'experiències, seguint una metodologia comuna, i la reflexió i l'intercanvi de coneixement sobre polítiques locals.