El Ple designa per sorteig els càrrecs de les meses electorals del proper 27S

Dimecres, 2 de setembre de 2015 a les 08:51

A Castellbisbal s’habilitaran un total de 12 meses electorals i 108 persones en formaran part: 36 titulars i 72 suplents.

 

El Ple Municipal, reunit en sessió extraordinària el passat dilluns, 31 d’agost, va designar, mitjançant un sorteig, les 108 persones que formaran part de les meses electorals durant les properes eleccions al Parlament de Catalunya, convocades per al proper 27 de setembre.

Un total de 36 titulars i 72 suplents han estat escollits per actuar com a presidents i vocals de les 12 meses electorals que s’habilitaran als tres col·legis electorals del municipi i que estaran ubicats a la sala d’exposicions d’Els Costals, al Centre Cultural i Recreatiu i al centre cívic de Can Santeugini.

El sorteig s’ha fet informàticament, mitjançant un aplicatiu facilitat per l’Oficina del Cens Electoral que seleccionava, aleatòriament, les persones integrants de les meses, entre els electors del municipi que tenen entre 18 i 70 anys.

Totes les persones seleccionades per sorteig que hauran de formar part de les meses electorals rebran personalment la notificació en els propers dies i tenen l’obligació d’assistir a la cita electoral. Només aquelles que tinguin alguna causa justificada que els impedeixi realitzar aquest servei públic, podran presentar al·legacions davant la Junta Electoral de Zona de Terrassa en el termini de set dies, a comptar des de la notificació del nomenament.

El proper 27 de setembre un total de 8.988 persones de Castellbisbal estan cridades a les urnes per escollir el nou Parlament de Catalunya, a les quals cal afegir 55 persones més residents a l’estranger però que tenen Castellbisbal com a municipi de referència i que podran votar per correu.

Darrera actualització: 02.01.2020 | 18:28