Designades les 135 persones que estaran a les meses electorals durant les eleccions generals del 28 d’abril

Dimecres, 3 d'abril de 2019 a les 09:00

En total, s’habilitaran 15 meses als dos col·legis electorals del municipi, que estaran ubicats a l’Escola Montserrat i al centre cívic de Can Santeugini


El Ple municipal, reunit en sessió extraordinària aquest matí, ha sortejat els càrrecs de les 135 persones que formaran part de les meses electorals durant les eleccions generals, convocades per al proper 28 d’abril.

Un total de 45 titulars i 90 suplents han estat escollits per actuar com a presidents i vocals de les 15 meses que s’habilitaran als dos col·legis electorals del municipi, que estaran ubicats al poliesportiu de l’Escola Montserrat i al centre cívic de Can Santeugini.

El sorteig s’ha fet informàticament, mitjançant un aplicatiu facilitat per l’Oficina del Cens Electoral que ha seleccionat, aleatòriament, les persones integrants de les meses entre els electors del municipi que tenen entre 18 i 70 anys.

Totes les persones seleccionades per sorteig que hauran de formar part de les meses electorals rebran personalment la notificació en els propers dies i tenen l’obligació d’assistir a la cita electoral. Només aquelles que tinguin alguna causa justificada que els impedeixi realitzar aquest servei públic, podran presentar al·legacions davant la Junta Electoral de Zona de Terrassa en el termini de set dies, a comptar des de la notificació del nomenament.

Si heu estat escollit com a membre d'una mesa electoral, podeu consultar aquest manual en català i en castellà. També trobareu informació d’interès en aquest enllaç

Darrera actualització: 03.04.2019 | 11:18