Ja s’ha sortejat la composició de les meses electorals del 10N

Dijous, 17 d'octubre de 2019 a les 00:00

Les 135 persones que han estat escollides per ser a les dues meses electorals que s’habilitaran a Castellbisbal, rebran personalment la notificació en els propers dies


El Ple municipal, reunit en sessió extraordinària aquest matí, ha sortejat els càrrecs de les persones que formaran part de les meses electorals durant les eleccions generals del proper 10 de novembre, les segones generals d’aquest any després de les del passat 28 d’abril.

Un total de 135 persones (45 titulars i 90 suplents) han estat escollits per actuar com a presidents i vocals de les 15 meses que s’habilitaran als dos col·legis electorals del municipi, que estaran ubicats al poliesportiu de l’Escola Montserrat i al centre cívic de Can Santeugini.

El sorteig, que ha tingut lloc a les 8.30 del matí, s’ha fet informàticament, mitjançant una aplicació  facilitada per l’Oficina del Cens Electoral que ha seleccionat, aleatòriament, les persones integrants de les meses entre els electors del municipi que tenen entre 18 i 70 anys.

Totes les persones seleccionades per sorteig que hauran de formar part de les meses electorals rebran personalment la notificació en els propers dies i tenen l’obligació d’assistir a la cita electoral. Només aquelles que tinguin alguna causa justificada que els impedeixi realitzar aquest servei públic, podran presentar al·legacions davant la Junta Electoral de Zona de Terrassa en el termini de set dies, a comptar des de la notificació del nomenament.

Si heu estat escollit com a membre d'una mesa electoral, podeu consultar aquest manual en català i en castellà. També trobareu informació d’interès en aquest enllaç

Darrera actualització: 17.10.2019 | 12:38