La nostra experiència és el futur

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 00:00

Article publicat al número 59 del butlletí informatiu municipal.
Desembre 2022 - Gener 2023

Tres idees marquen el rumb d'Alternativa i de les prioritats i decisions que es prenen en cada moment, atent el present i amb visió de futur.

Per una banda, tenim l'obligació d'adaptar-nos a les necessitats canviants de la comunitat, i és des d'aquesta òptica com enfoquem el treball de l'equip de govern. 

Per l'altra, la crisi econòmica mundial repercuteix en l'economia local i familiar, i posa en risc el sosteniment dels drets més bàsics. Posar en primer lloc  les persones implica prioritzar el benestar de la gent, encara que aquest fet endarrereixi projectes de futur. Igual que en una economia familiar, primer són les necessitats bàsiques, tot i que comporti posposar alguns desitjos. Per això, hem incrementat els ajuts socials en un 9,3 %, per respondre a l'encariment de la vida i garantir que ningú queda enrere.

Finalment, generar oportunitats per a nosaltres també implica fer un ús sostenible dels recursos, i aprofitar cada ocasió per donar cabuda a persones anònimes o amb menys recursos, per exemple contractant activitats per a la gent gran a escoles que treballen amb joves en risc d'exclusió o apostant per omplir Els Costals d'artistes locals, així com reduir el consum de plàstics i fer ús de productes biodegradables i reutilitzables en el dia a dia.

 

 

Darrera actualització: 26.01.2023 | 14:02