Governar per cuidar

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 00:00

Article publicat al número 60 del butlletí informatiu municipal.
Febrer - Març 2023

El passat 3 de febrer a l’espai Montserrat Roig va tenir lloc la presentació de la Gemma Margarit com a candidata de Junts per Catalunya Castellbisbal a les pròximes eleccions municipals.

Acompanyada per companys de formació política, veïns i veïnes, amics i amigues, la presentació va esdevenir un acte carregat d’emocions.

La Gemma ens va explicar que la seva passió és ser al costat de la gent, escoltar-la, acompanyar-la, ajudar-la, cuidar les persones.

Actualment regidora a govern, va fer un breu repàs de la feina feta: infermera escolar, Pla Local de Salut (benestar emocional i salut mental), accions de reactivació de comerç i empresa (subvencions, formació digitalització), CastellbisVals, tòtems de comerç i Gala Ànima, entre d’altres.

Va parlar també d’àrees de millora que cal abordar urgentment: Urbanisme, transport públic, habitatge social i reactivació econòmica.

I de la manera com fer-ho. Amb una política diferent, donant veu a noves estratègies i maneres de pensar i fer. Una nova manera de fer que passa necessàriament per canvis estructurals, de cares i d’idees.

“Un ajuntament amb parets de vidre, transparent, amb uns serveis de qualitat i amb clara vocació de servei”

 

 

 

Darrera actualització: 09.03.2023 | 08:47