#SentimCastellbisbal

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

Article publicat al número 58 del butlletí informatiu municipal
Setembre - Novembre 2022

El dimecres 16 de novembre a les 19.00 hores al Foier d’Els Costals, farem l’acte de presentació de la Maria Isabel Méndez com a candidata a l’alcaldia de Castellbisbal per Esquerra Republicana de Castellbisbal. A més, ens acompanyarà la Carme Forcadell.

Creiem que ha arribat l’hora, després de molts anys, de tenir de nou una dona al capdavant del nostre municipi, una dona republicana, que té molt clar que és molt important saber mirar endavant, treballadora incansable i que sap escoltar.

La Isabel és una dona competent, intel·ligent i que ha anat guanyant experiència, tant de regidora a l’oposició, com els anys que va estar al govern de coalició al capdavant de les regidories d’Ensenyament i Comunicació. Estem segurs que posarà el millor d’ella en aquesta tasca tan il·lusionant d’estar al servei del poble, juntament amb un equip de veïnes i veïns, del tot més divers i plural, preparat per treballar per Castellbisbal.

La nostra candidata ha d’encapçalar el canvi a l’Ajuntament, cal tancar l’actual cicle i apostar clarament per una nova etapa que volem liderar, una nova etapa per millorar el conjunt del nostre municipi.

El dia 16 ens donarem a conèixer i ens agradaria que ens féssiu costat. Us hi esperem!

 

Darrera actualització: 04.11.2022 | 12:35