Acta de la Junta de Govern Local del 30 de desembre de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 23 de desembre de 2022

Acord per aprovar el Conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, l'autoritat del Transport Metropolità, l'Ajuntament de Rubí, l'Ajuntament de Castellbisbal i l'empresa Transports Generals d'Olesa SA, per la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera entre Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca, corresponent a l'exercici 2022.

Acord per concedir la llicència urbanística sol·licitada pels senyors Javier Bentue Andreu i Ana Ma. Llimona Serrano per a la construcció d'un habitatge unifamiliar aïllat amb garatge, piscina exterior, gual i connexió a la xarxa de clavegueram al passeig Masia, núm 30 A.

Acord per concedir la llicència urbanística sol·licitada pels senyors Francisco Javier Bentue Garcia i Ma. Montserrat Andreu Fernández per a la construcció d'un habitatge unifamiliar aïllat amb garatge, gual i connexió a la xarxa de clavegueram, al passeig Masia, núm 28.

Acord per ordenar al senyor Francisco Fort Homedes l'enderroc de les obres dutes a terme a la parcel·la del passeig Torrent, núm. 13 sense disposar de l'oportú títol habilitat, consistents en la construcció de mur de contenció amb pedres naturals, tancament perimetral i volum auxiliar precari, així com la restauració del moviment de terres efectuat a la parcel·la al seu estat anterior, en el termini màxim d'un mes.

Acord per ordenar a la Sra. Ruth Amorós Jiménez l'enderroc de les obres de reforma de la terrassa situada al seu habitatge del passeig Ermita núm. 4, que no disposen de l'oportú títol habilitat en el termini màxim d'un mes.

Acord per ordenar al senyor Roque Castillero Carrasco la retirada dels panells solars fotovoltaics instal·lats en el mur de contenció de la seva parcela del carrer Panadella núm. 21, en el termini màxim d'un mes.

Acord per ordenar a la societat AIRBOX SA l'enderroc de les obres de reforma de la cambra de neteja i la restauració al seu estat anterior de l'obertura de la porta de sortida d'emergència, a la nau del carrer Indústria núm. 72, tot això amb l'advertiment d'execució forçosa en cas d'incompliment, en el termini màxim d'un mes.

Acord per aprovar la modificació del projecte de les obres de substitució del paviment (parquet) del pavelló de l'Illa Esportiva de Castellbisbal.

Acord per aprovar la certificació tercera i última de les obres de reparació i millora de la pavimentació de vàries cruïlles dels carrers de Castellbisbal 2021 per import de 26.913,34€ (IVA inclòs).

Acord per aprovar la justificació realitzada per la sol·licitant corresponent a la prestació social de caràcter econòmic d'especial urgència concedida per acord de la Junta de Govern Local per afrontar el pagament de lloguer d'habitatge, en relació amb l'habitatge que constitueix la seva residència habitual i permanent.

Acord per aprovar la justificació realitzada per la sol·licitant, corresponent a la prestació social de caràcter econòmic d'especial urgència concedida per acord de la Junta de Govern Local per afrontar el pagament del lloguer d'habitatge, en relació amb l'habitatge que constitueix la seva residència habitual i permanent.

Acord per aprovar adjudicar la contractació del servei de comerç i mercat a l'àrea de Promoció econòmica a l'empresaria individual Ester Balada Puig (Gestherna) per import de 135.000,64€ (IVA inclòs) per la durada inicial del contracte de dos anys.

Acord per aprovar la pròrroga de l'adhesió de l'Ajuntament de Castellbisbal al Conveni de col·laboració entre l'Àrea metropolitana de Barcelona i l'Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona per a la regulació de la cooperació i col·laboració administrativa entre ambdues entitats per a garantir i dotar als municipis metropolitans dels serveis assistencials en l'àmbit de les urgències i emergències socials CUESB, amb efectes de l'1 de gener del 2023 i fins el 31 de desembre de 2024.

Acord per aprovar l'expedient ordinari per a la contractació del servei de manteniment preventiu normatiu i part de correctiu de les instal·lacions dels edificis municipals de Castellbisbal, amb un pressupost total de licitació de 374.734,75€ (IVA inclòs) per dos anys de durada contractual.

Acord per modificar el Plecs de prescripcions tècniques i de clàusules administratives particulars de l'expedient de contractació ordinari aprovat el 16.12.2022 per a la contractació dels serveis de funcionament de l'auditori d'Els Costals de Castellbisbal i aprovar un nou text corregit, sense que es modifiqui el pressupost de licitació.

Acord per aprovar la modificació pressupostària núm. 11 del vigent Pressupost 2022, segons el detall dels apartats anteriors que corresponen a una transferència de crèdits per un import de 62.600,00 euros.

Donar compte de la sentència número 4611/2022 de data 22.12.11 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

 

Precs i preguntes.

 

Darrera actualització: 13.01.2023 | 12:51