Acta de la Junta de Govern Local del 17 de març de 2023

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 10 de març de 2023.

Acord per aprovar concórrer en la convocatòria de subvencions de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat per a l'adquisició de novetats editorials en català o occità destinades a les biblioteques del Sistema de Lectura Pública per a l'any 2023.

Acord per aprovar el Conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2023 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Colla Gegantera de Castellbisbal.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció concedida per aquest Ajuntament a l'entitat Associació Cultural Capbreu de Castellbisbal, en concepte de subvenció per a la programació d'activitats culturals durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció concedida per aquest Ajuntament a l'entitat Associació de Veïns del Carrer Santa Rita de Castellbisbal, en concepte de subvenció per a la programació d'activitats culturals durant l'any 2022.

Acord per aprovar la convocatòria per a l'exercici 2023 per a la concessió de Beques als millors treballs de recerca de Batxillerat.

Acord per aprovar la modificació objecte de l'ordre d'enderroc dictada en data 16.04.2021 al senyor Henry Giraldo Vargas, que tenia per objecte les obres de reforma interior de l'habitatge situat al carrer Ordal núm. 4 d'aquest municipi.

Acord per aprovar la concessió de llicència municipal ambiental per a una activitat de plàstics al carrer Romaní, núm. 6-7.

Acord per aprovar la liquidació del pressupost de l'exercici 2022.

Acord per aprovar la modificació pressupostària núm. 3 del vigent pressupost municipal.

Acord per aprovar concórrer en la convocatòria del 2023 del Pla "Xarxa de Governs Locals 2020-2023", aprovat per la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona, amb el projecte d'actuació "Innovar en el model de negoci. Casos i estratègies de la transformació digital i l'economia circular".

Donar compte del decret núm. 629 de data 09.03.2023 en el que es resolc comparèixer en el procediment abreujat núm. 119/2022 que se segueix en el Jutjat Central del Contenciós Administratiu núm. 6 de Madrid, que ha estat plantejat pel senyor Alex Romeo Comas.

Precs i preguntes.

Darrera actualització: 23.03.2023 | 11:16