Acta de la Junta de Govern Local del 23 de desembre de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 2 i 16 de desembre de 2022

Acord per aprovar la tercera i última pròrroga del contracte del servei de manteniment de la xarxa d'enllumenat públic i ornamental de Nadal del municipi de Castellbisbal, amb l'empresa Sociedad Española de Construcciones Eléctricas, S.A.

Acord per aprovar inicialment el Projecte de Reforma del Bar de la Piscina d'Estiu de l'Illa Esportiva Municipal de Castellbisbal, redactat per l'arquitecte Joan Dalmases Marti.

Acord per aprovar inicialment el Projecte d'obres d'ampliació i reforma de l'àrea d'esbarjo per a gossos del Parc de les Destreses, redactat per l'arquitecta Maite Ruf Almirall.

Acord per acceptar la subvenció que ha atorgat l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya a l'Ajuntament de Castellbisbal, per al projecte de Revisió del PLPR de Castellbisbal i desenvolupament de 3 accions de prevenció de residus, en el marc de la convocatòria 2019 per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals.

Acord per acceptar la subvenció que ha atorgat l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya a l'Ajuntament de Castellbisbal, per al projecte Autocompostatge com a via de gestió complementaria de la FORM, en el marc de la convocatòria 2019 per al foment de la recollida selectiva de residus municipals.

Acord per aprovar la modificació del contracte del servei de tallers de l'Espai de la Plaça: cursos de formació no reglada d'atenció comunitària adjudicat a l'empresària individual Núria Díaz Llop (Vital Activity).

Acord per concedir la llicència urbanística 2021/36/OV sol·licitada pel Sr. Jordi Codina Font (Enginyeria Nadico), en representació de SAUMELL TRUST SL per a l'ampliació de nau industrial aïllada (fase 4), al carrer Potassi núm. 6 d'aquest municipi.

Acord per sobreseure l'expedient resolució del contracte de manteniment preventiu, correctiu i normatiu dels aparells elevadors de l'Ajuntament de Castellbisbal adjudicat a l'empresa TK Elevadores España SAU IF B46001897) per acord de la Junta de Govern Local de 22.07.2022, contracte formalitzat el 26.07.2022 amb la signatura d'acceptació de la notificació d'adjudicació per part del contractista.

Acord per aprovar expedient ordinari per a la contractació de les obres de remodelació del pati de l'Escola Bressol Municipal "la Caseta" de Castellbisbal, així com el Plec de Clàusules Administratives Particulars.

Acord per aprovar la decisió de no adjudicar el contracte del servei per a la redacció del projecte i direcció de les obres per a la construcció de l'edifici de vestidors de les pistes poliesportives de l'Illa Esportiva de Castellbisbal convocat per l'Ajuntament.

Acord per aprovar la modificació pressupostària núm. 11 del vigent Pressupost 2022, que corresponen a una transferència de crèdits.

Acord per aprovar expedient ordinari per a la contractació de les obres de millora i reparació de trams de voreres en el nucli urbà, urbanitzacions i polígons industrials de Castellbisbal 2022.

Acord per aprovar expedient ordinari per a la contractació de les obres de reforma integral del bar de la piscina d'estiu de l'Illa Esportiva Municipal de Castellbisbal.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'ASSOCIACIÓ IMPULSATE para la cura de los niños con déficit de merosina.

Acord per aprovar el conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Drets Socials de la Generalitat i l'Ajuntament de Castellbisbal per a la prestació del servei de centre de dia per a gent gran depenent.

Acord per aprovar l'Acord de col·laboració que forma part de l'expedient per a la formació pràctica a l'Ajuntament de Castellbisbal, concretament al departament d'Alcaldia, de l'alumna de l'Institut Obert de Catalunya Sra. Yéssica García Megías.

Acord per aprovar la justificació de l'ajut atorgat a la Sra. Eva Comas Arnal per l'estudi "Educar en temps de repressió a Castellbisbal (1939-1960)" corresponent a la convocatòria de la V Beca de recerca sobre Castellbisbal (2020).

Precs i preguntes.

Darrera actualització: 13.01.2023 | 13:29