Acta de la Junta de Govern Local del 25 de novembre de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 18 de novembre de 2022.

Acord per aprovar la primera pròrroda de la concessió administrativa per a l'ús privatiu del domini públic del bar-restaurant i botiga del Centre Cívic de Can Santeugini.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Agrupació de Defensa Forestal (ADF) per dur a terme activitats en matèria de vigilància i prevenció d'incendis.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'associació Mans Unides per a dur a terme activitaats de caràcter solidari i humanitari.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i la Fundación Vicente Ferrer per a dur a terme activitats de caràcter solidari i humanitari.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció presentada per l'entitat Club Mindundis Team per a la promoció, pràctica i activitats esportives durant l'any 2022.

Acord per aprovar inicialment el projecte de reforma de vestidors de l'Escola Els Arenys.

Acord per aprovar expedient ordinari, Plecs de Prescripcions Tècniques i Plecs de Clàusules Administratives Particulars per a la contractació del servei de retirada de vehicles de la via pública.

Acord per aprovar la liquidació definitiva i devolució de la garantia dipositada en el contracte de serveis de manteniment preventiu, normatiu i correctiu de les instal·lacions dels edificis municipals (lot 6).

Acord per aprovar expedient ordinari, Plecs de Clàusules Administratives Particulars i Plecs de Prescripcions Tècniques per a la contractació del subministrament de les llicències de manteniment de programari Fotoware i MPS Servei de suport preferent.

 

Precs i preguntes.

 

 

Darrera actualització: 15.12.2022 | 13:02