Acta de la Junta de Govern Local del 28 d'octubre de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 21 d'octubre de 2022.

Acord per aprovar la minuta del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l'Ajuntament de Castellbisbal per assumir part de les quotes del preo públic del servei de transport escolar no obligatori.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat AFA de l'Escola Mare de Déu de Montserrat per dur a terme activitats de caràcter educatiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Institut Escola Les Vinyes per dur a terme activitats de caràcter educatiu.

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatges dels joves de Castellbisbal presentada per una sol·licitant. Exp. 2020/15/TBA

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatges dels joves de Castellbisbal presentada per una sol·licitant. Exp. 2021/17/TBA

Acord per aprovar la convocatòria de presentació de sol·licituds per a cobrir sis places del mercat setmanal de Castellbisbal.

Acord per aprovar els festius d'obertura comercial addicionals per a l'any 2023.

Acord per aprovar expedient ordinari, Plec de Prescripcions Tècniques i Plec de Clàusules Administratives Particulars per a la contractació de serveis d'informació i dinamització juvenil.

Acord per estimar les al·legacions i aprovar definitivament la modificació per segon cop del contracte del servei de neteja, desinfecció i subministrament de material higiènic als edificis municipals, escoles i complex Illa Esportiva pel que fa al lot 3 "Edificis municipals, mobiliari urbà i vehicles".

Acord per aprovar expedient ordinari, Plec de Prescripcions Tècniques i Plec de Clàusules Administratives Particulars per a la contractació del servei de comerç i mercat de l'Àrea de Promoció Econòmica.

Acord per aprovar el text del conveni de realització de pràctiques acadèmiques externes al Servei d'Arxiu i Gestió documental.

Acord per aprovar la concessió de llicència municipal per espextacle públic i activitat recreativa musical extraordinària a la finca de Can Coromines el dissabte 29.10.22.

Donar compte de la Sentència número 285/2022 de la data 24.10.22 del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 17 de Barcelona.

 

Precs i preguntes.

 

 

Darrera actualització: 03.11.2022 | 08:30