Acta de la Junta de Govern Local del 30 de setembre de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 23 de setembre de 2022.

Acord per aprovar l'acceptació de la subvenció atorgada per l'Oficina de Suport a la Iniciativa cultural de la Generalitat de Catalunya pel projecte "Arxiu digital de Castellbisbal: catàleg en línia i difusió del fons documental en obert a Internet".

Acord per aprovar la devolució dels imports i conceptes abonats per donar compliment sentència ferma del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, relatiu al recurs contenciós administratiu 31/2014-A, relatiu a la responsabilitat contractual per deficiències mur Pg, Bosc.

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer dels joves de Castellbisbal presentada per una sol·licitant. Exp. 2020/2/TBA

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer dels joves de Castellbisbal presentada per una sol·licitant. Exp. 2020/15/TBA

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer dels joves de Castellbisbal presentada per una sol·licitant. Exp. 2021/17/TBA

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Castellbisbal Agrupació de Dones Actives (CADA) per dur a terme activitat de caràcter social i cultural.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Societat de Caçadors de Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu. 

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Associació de Karate Ryu Kase Ha Catalunya per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Club Triatló Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar l'atorgament i denegació de subvencions per a projectes de Cooperació i Desenvolupament en règim de concurrència competitiva per a entitats privades sense ànim de lucre per l'any 2022.

Acord per aprovar els preus públics amb motiu de la inscripció a diverses activitats emmarcades dins de les 13es Jornades de la Gent Gran de l'any 2022.

Acord per aprovar l'actualització del conveni regulador de l'assumpció de les funcions d'assistència en la gestió econòmica local (ASGEL) entre l'Ajuntament de Castellbisbal i la Diputació de Barcelona.

Acord per aprovar denegar l'atorgament de llicència urbanística per a canvi d'ús de local a habitatge al carrer Les Vinyes, núm. 14.

Acord per aprovar la concessió de llicència urbanística per a la construcció d'un habitatge unifamiliar aïllat al carrer Amadeu Vives, núm. 11. 

Acord per aprovar inicialment el projecte tècnic per a la nova passarel·la del pont de llums de l'auditori del Centre Cultural "Els Costals".

Acord per aprovar la primera pròrroga del contracte de serveis d'assistència i suport a la ciutadania en l'administració electrònica municipal.

Acord per aprovar primera i única pròrroga del contracte de subministrament temporal mitjançant arrendament de dos vehicles elèctrics.

Acord per aprovar la liquidació definitiva i devolució de la garantia definitiva del contracte del servei per a la realització en Castellbisbal d'inspeccions a activitats econòmiques comunicades per part d'una entitat acreditada.

Acord per aprovar la liquidació definitiva i devolució de la garantia definitiva del contracte d'obres per a la implantació del carril bici entre el nucli urbà de Castellbisbal i el Canyet.

Acord per aprovar la liquidació de la indemnització per danys i perjudicis indemnitzables durant el període de suspensió del contracte amb motiu del Covid 19 de serveis esportius del complex esportiu municipal "Illa Esportiva".

Acord per aprovar l'acceptació de la memòria i directrius de gestió del Programa Metropolità d'Actuacions de Gestió Forestal i sol·licitar l'execució de les actuacions incloses a desenvolupar en el període 2019-2023.

Acord per aprovar l'autorització per realitzar un tractament fitosanitari no agrari a la subestació elèctrica d'Endesa al carrer Ferralla, núm. 26.

Acord per aprovar l'autorització per realitzar un tractament fitosanitari no agrari a la subestació elèctrica de Red Elèctrica España SAU del carrer Ferralla, núm. 26. 

Acord per aprovar concórrer en la convocatòria de subvencions per als programes municipals d'arts escèniques, música i arts visuals en l'àmbit de l'ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Precs i preguntes.

 

 

Darrera actualització: 06.10.2022 | 08:41