Acta de la Junta de Govern Local del 7 d'octubre de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 30 de setembre de 2022.

Acord per aprovar l'acceptació de la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona per a fons de prestació "Prevenció d'incendis forestals: conservació de la infraestructura estratègica".

Acord per aprovar la rectificació de l'error material detectat en el punt segon dels acords adoptats en Junta de Govern Local de data 30.09.22, relatiu a l'aprovació del conveni subvencional entre l'Ajuntament i l'entitat Club Triatló Castellbisbal.

Acord per aprovar la primera pròrroga del contracte de serveis d'impressió del material comunicatiu de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Acord per aprovar la liquidació definitiva i devolució de la garantia del contracte de les obres de substitució i millora del sistema principal de refrigeració per aigua de l'edifici de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Acord per aprovar inicialment el projecte executiu de les obres d'implantació d'un carril bici entre els nuclis de Castellbisbal i Can Costa.

Acord per aprovar concórrer en la segona convocatòria de subvencions en espècie per a l'adquisició de novetats editorials en català o occità destinades a les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya per a l'any 2022 de la Generalitat de Catalunya.

 

Precs i preguntes.

 

 

Darrera actualització: 11.10.2022 | 14:15