La Festa Major de l'Aigua i la Llum

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 00:00

Article publicat al número 57 del butlletí informatiu municipal.
Juny - Agost 2022

La nostra Festa ha tingut més aigua de la que voldríem però també molta llum. La llum que acull tot allò que fem amb compromís, il·lusió, dedicació i participació de molta gent. Per això volem donar les gràcies a les persones i entitats que ho heu fet possible. Després de dos anys hem tornat a celebrar la Festa Major com cal, malgrat en cap moment hem oblidat la cultura, la música, les arts escèniques...  

Calia tornar a generar il·lusions i connectar de nou amb les sensacions i emocions i això s’ha aconseguit amb un programa ple d’activitats per a tothom.

Les bones sensacions inicials s’han confirmat amb l’èxit de participació en  les activitats. Ara, també entre tots, farem la valoració pertinent i veurem què cal millorar, amb voluntat de sumar i en benefici de la pròpia Festa Major.

Molts dels actes organitzats son elements de la nostra festa que no es poden entendre sense mirar al passat amb perspectiva de futur. Son elements claríssims de cohesió social, de construcció d’un sentiment de pertinença al qual no podem renunciar i que cal reinventar dia a dia. 

Tenim un passat culturalment ric i aquesta nova edició de la Festa Major és, de nou, un punt de partida per incidir en la necessitat de teixir la participació de tothom per fer la festa que volem.

 

Darrera actualització: 14.09.2022 | 09:50