Proximitat a les persones i escolta activa

Dilluns, 16 de juliol de 2018 a les 08:02

Si bé l’estiu va lligat a les vacances i al descans, a l’Ajuntament res no s’atura: prop de 850 nens i nenes i joves participen en el Juliol Màgic i el Diveresport, i les propostes culturals i esportives busquen tenir ben activa la ciutadania.

També estem fent un treball “de cuina”, que no es veu però que és necessari per engegar obres i actuacions per al progrés del poble. I ho fem, no tan sols amb l’opinió tècnica i política, sinó comptant amb els col•lectius interessats o amb la ciutadania que vol compartir informació, coneixement i coresponsabilitat. Això passa amb projectes tan importants com l’equipament per a la gent gran, el Pla de Salut o la redacció del projecte de l’skate parc, entre d’altres.

Volem saber quines necessitats i expectatives té la ciutadania per prendre les millors decisions possibles. Posem en pràctica mecanismes per fer una gestió més democràtica i pròxima: reunions amb el veïnat, enquestes, sessions  participatives... Comissions de joves i entitats per planificar la millor Festa Major; espais de participació, com el Consell de Salut per seguir millorant la salut del nostre poble, com aconseguir que l’horari del CAP de l’agost sigui de 8.00 a 24.00 hores. O fer una política de diàleg i consens amb els grups de l’oposició per arribar a acords que beneficiïn el conjunt de la població. 

Conèixer bé les necessitats de la gent també és bàsic per millorar un servei com el transport públic, com les ampliacions d’aquest estiu: una nova expedició a Barcelona al matí, més expedicions del bus de l’Estació durant l’agost, i un servei d’autobús les nits de Festa Major. 

Assolim consensos per avançar i construir, des de l’essència del que som i de les nostres arrels de pota-rojos, un poble més sostenible i més democràtic. Bon estiu a tothom! 

Darrera actualització: 18.06.2019 | 09:04