Catàleg en línia

L’Arxiu Municipal de Castellbisbal posa a disposició l’inventari en línia dels seus fons documentals dins de l’aplicació Arxius en línia. L’aplicació permet diversos nivells de cerca: dins del conjunt d’arxius adherits o únicament entre els documents de l’Arxiu Municipal, així com tres nivells de cerca: simple, avançada i per inventari.

Per consultar el catàleg de l’Arxiu Municipal de Castellbisbal accediu a l’eina Arxius en línia (http://arxiusenlinia.cultura.gencat.cat/ArxiusEnLinia/)  i seleccioneu “Arxiu Municipal Castellbisbal” dins del desplegable “Centre”. Es pot consultar des de qualsevol navegador, però us recomenem utilitzar el Chrome.

Posem a la disposició de tothom un gran nombre de documents digitalitzats. Per accedir-hi ràpidament podeu seleccionar en la cerca simple l’opció “Documents amb imatge associada (presentació en galeria)”. En el cas de les descripcions i actes digitalitzades del Ple Municipal des de 1853 fins 1928, podeu accedir directament mitjançant el següent enllaç: https://ja.cat/castellbisbal-actes , atès no es visualitzen amb aquesta opció de presentació d’imatges en galeria.

L’inventari està en procés de migració i revisió, de forma que el catàleg disponible en línia no és complet. En cas de dubte us podeu dirigir a l’Arxiu: arxiu@castellbisbal.cat.

En cas de dubte en la navegació podeu consultar la guia adjunta en PDF .

La descripció i difusió dels fons de l’Arxiu Municipal ha estat possible gràcies als recursos econòmics destinats per part de l’Ajuntament de Castellbisbal, així com les subvencions atorgades per altres administracions:

  • Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona dins de les seves actuacions de suport als arxius de la Xarxa d’Arxius Municipals de la demarcació de Barcelona:  Els anys 2015, 2016, 2017 per la descripció del fons de l’Ajuntament de Castellbisbal, i el 2019 per la digitalització de documents històrics per la seva difusió.
  • Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya dins de les seves actuacions de suport als arxius de Catalunya: La sessió d’ús de l’eina GIAC i Arxius en Línia per la difusió dels documents de l’Arxiu Municipal, i la subvenció atorgada el 2019 per la descripció del Fons Can Margarit.
Darrera actualització: 26.11.2019 | 09:20
Darrera actualització: 26.11.2019 | 09:20