Catàleg en línia

L’Arxiu Municipal de Castellbisbal posa a disposició l’inventari en línia dels seus fons documentals dins de l’aplicació Arxius en línia. L’aplicació permet diversos nivells de cerca: dins del conjunt d’arxius adherits o únicament entre els documents de l’Arxiu Municipal, així com tres nivells de cerca: simple, avançada i per inventari.

Per consultar el catàleg de l’Arxiu Municipal de Castellbisbal accediu a l’eina Arxius en línia (http://arxiusenlinia.cultura.gencat.cat/ArxiusEnLinia/)  i seleccioneu “Arxiu Municipal Castellbisbal” dins del desplegable “Centre”. Es pot consultar des de qualsevol navegador, però us recomenem utilitzar el Chrome.

Posem a la disposició de tothom un gran nombre de documents digitalitzats. Per accedir-hi ràpidament podeu seleccionar en la cerca simple l’opció “Documents amb imatge associada (presentació en galeria)”. En el cas de les descripcions i actes digitalitzades del Ple Municipal des de 1853 fins 1928, podeu accedir directament mitjançant el següent enllaç: https://ja.cat/castellbisbal-actes , atès no es visualitzen amb aquesta opció de presentació d’imatges en galeria.

L’inventari està en procés de migració i revisió, de forma que el catàleg disponible en línia no és complet. En cas de dubte us podeu dirigir a l’Arxiu: arxiu@castellbisbal.cat.

En cas de dubte en la navegació podeu consultar la guia adjunta en PDF .

Darrera actualització: 04.06.2019 | 10:31
Darrera actualització: 04.06.2019 | 10:31