Museu de la Pagesia

Castellbisbal és un municipi del Vallès Occidental que actualment gaudeix d’un ampli teixit industrial i de serveis i, progressivament, ha anat consolidant el seu caràcter residencial. A desgrat d’aquest present industrial, Castellbisbal ha estat, històricament, un poble agrícola amb una economia basada en la producció vitivinícola i hortícola des de, com a mínim, l’època de l’imperi romà.

El Museu de la Pagesia fou fundat l’any 1985 , de la mà dels veïns i veïnes del nostre poble que, conscients de la progressiva desaparició de l’activitat agrícola al municipi, van fer donació al museu d’eines del camp i d’estris de la vida quotidiana de la pagesia.

La remodelació i modernització que es va dur a terme l’any 2006 permet contemplar l’actual estructura temàtica amb una planta dedicada a la vida a pagès, una altra, a les feines al camp i la darrera, al transport i als mercats.

Al Museu de la Pagesia estem treballant per oferir-vos tots els continguts i activitats a través d’un nou portal web des d'on, de moment, trobareu un enllaç al portal Visit Museum que us permetrà fer una breu visita virtual pels espais del Museu de la Pagesia i les seves obres destacades.

Darrera actualització: 01.07.2020 | 09:55
Darrera actualització: 01.07.2020 | 09:55