Castellbisbal dona la cara contra la violència de gènere

Dimecres, 4 de març de 2020 a les 00:00

Coincidint amb la commemoració, el proper 8 de març, del Dia Internacional de la Dona Treballadora, l’Ajuntament posa en marxa un portal web per donar visibilitat i crear consciència sobre les lluites socials


L’Ajuntament acaba d’estrenar el portal web Castellbisbal dona la cara amb l’objectiu de donar veu a la ciutadania i crear consciència sobre la importància de les accions individuals a l’hora de lluitar contra les injustícies socials i construir una societat millor i més igualitària.

Aprofitant que aquesta setmana es commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora, la primera campanya que s’ha posat en marxa ha estat per donar la cara contra la violència de gènere. Més d’una vuitantena de veïns i veïnes participen en la iniciativa, deixant el seu testimoni i fent visible el seu posicionament envers l’erradicació de la violència de gènere, en totes i cada una de les seves formes.

Els missatges de la campanya es van recollir el passat mes de novembre, durant l’acte de memòria a les dones víctimes de la violència masclista que es va fer a la Plaça de l’Església. Qui va voler va poder deixar constància de les seves vivències i el seu rebuig fent-se un retrat i escrivint un testimoni, material amb el qual s’ha creat el nou portal web Castellbisbal dona la cara. L’espai continua obert a la participació, de manera que les persones que ho desitgin es poden sumar a la campanya omplint un formulari i deixant constància del seu missatge.

La campanya contra la violència de gènere és la primera del portal web Castellbisbal dona la cara, on properament es posaran en marxa altres iniciatives que permetran visualitzar el compromís ciutadà envers temes com ara la lluita contra el canvi climàtic, la defensa dels drets dels refugiats o la construcció d’una societat més igualitària.

Darrera actualització: 04.03.2020 | 14:46