La Masia de Can Campanyà guanya la segona edició del Corretapes

Divendres, 27 d'octubre de 2017 a les 00:00

Un total de 19 bars i restaurants de Castellbisbal han participat en la iniciativa, que va tenir lloc el cap de setmana del 20 al 22 d’octubre.

Enguany, la segona edició del Corretapes ha comptat amb la participació de 19 bars i restaurants del municipi, que del 20 al 22 d’octubre van oferir les seves elaboracions a un preu de 2,5 euros, que incloïa la tapa i un quinto de cervesa.

Un total de 1.102 persones van omplir les butlletes de participació del Corretapes i han escollit, per votació popular, la millor tapa d’aquesta edició. D’entre totes les propostes, La Burgesa de carn de vedella ecològica de la Masia de Can Campanyà ha estat la guanyadora d’aquest Corretapes, amb 245 vots. El segon premi se l’ha endut Bola de Drac, una tapa de mandonguilles amb salsa de ratafia creació de La Botzegada; seguida per La Provoleta de Vi & Vi, un pintxo de formatge provolone, encenalls de pernil i pesto.

 

Sorteig de 19 sopars

Entre totes les persones que han participat en l’elecció de les tres millors tapes, s’ha fet el sorteig de 19 degustacions dobles. El resultat es comunicarà als guanyadors via telefònica. 

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:06