Exhaurides les entrades per al concert de Txarango

Divendres, 17 d'octubre de 2014 a les 16:29

A hores d'ara, ja s’han venut les 986 entrades posades a la venda per al concert que Txarango farà, a Castellbisbal, el 31 d'octubre


El regidor de Joventut, Gerard Bas, s'ha mostrat molt satisfet per haver esgotat totes les entrades disponibles i ha explicat que, enguany, s’ha optat per portar un grup de renom perquè “era una petició que ens feien els joves i que finalment hem pogut dur a terme". Bas considera que "l'esforç fet per l'Àrea de Joventut s'ha vist recompensat amb la gran resposta d'assistència obtinguda".

Txarango, que ja ha omplert els escenaris del Palau de la Música i de festivals com el Canet Rock, presentarà durant la Festa de la Castanyada Jove el seu nou disc Som Riu, un treball on aposten per la fusió d’estils musicals i amb què volen reivindicar la cultura de carrer i la festa popular.

Música i comerç

El regidor Gerard Bas ha explicat, també, que “hem volgut aprofitar l’empenta dels Txarango per fer accions de promoció d’altres àrees municipals”. En aquest sentit, ha destacat l’estreta col·laboració amb l’Àrea de Comerç que ha fet possible que s’hagin pogut regalar les cent primeres entrades del concert entre els clients de les botigues del poble.

I és que, abans de posar les entrades a la venda, els comerços locals especialitzats en llibres i material escolar van regalar una entrada als titulars del Carnet Jove de Castellbisbal que van fer una compra mínima de 12 euros als seus establiments. La regidora de Comerç, Conxi Llurba, ha explicat que “es tracta d’una manera d’apropar el comerç local als joves i d’aconseguir que entrin a les botigues i coneguin els serveis que els ofereixen els comerciants del poble”.

 

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:21