Ja es poden presentar les candidatures al Millor Esportista de Castellbisbal

Divendres, 7 de novembre de 2014 a les 10:30

El guardó es lliurarà durant la Gala de l'Esport i les candidatures s'han de presentar abans del dia 21 de novembre, a l'Illa Esportiva.

 

Els veïns del municipi i les entitats esportives locals ja poden presentar les candidatures dels esportistes castellbisbalencs que considerin que mereixen rebre el guardó de Millor esportista de l'any. Es tracta d’un reconeixement impulsat per la Regidoria d’Esports que es lliurarà el 12 de desembre, durant la celebració de la Gala de l’Esport.

Cada persona o entitat pot presentar, únicament, un candidat a aquest premi i ha de justificar la seva proposta mitjançant la presentació d'una memòria en la qual es descriguin els mèrits esportius aconseguits, a més d’altres dades de caràcter personal i tècnic (imprès adjunt a la columna lateral dreta).

El regidor d’Esports, Jaume Esquerda, ha explicat que l’objectiu d’aquest premi és “reconèixer l’esforç i la dedicació dels esportistes locals tant si participen en alguna de les entitats del poble com si practiquen disciplines a títol individual”.

 

Sol·licituds

Per ser escollit Millor esportista de l'any, cal que els candidats siguin majors de 18 anys; és a dir, que hagin nascut al 1996 o abans. A més, han d'acreditar estar empadronats al poble des de, com a mínim, fa tres anys. En el cas de jugadors de les diferents entitats esportives, els candidats hauran d'haver jugat, com a mínim, durant les tres darreres temporades senceres, en el club que els proposa.

Les candidatures per al guardó de Millor esportista de l'any hauran de contenir, a més de totes les dades sol·licitades en l’imprès facilitat per l’Àrea d’Esports, un currículum de l'esportista durant la temporada 2013-2014 i còpia de la fitxa federativa. La documentació s’haurà de presentar a l'Illa Esportiva, abans de les 14.00 hores del dia 21 de novembre.

Per consultar el Reglament d’aquest premi i per a més informació, podeu adreçar-vos a l’Illa Esportiva o, també, consultar els documents adjunts a la barra lateral dreta.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:14