La Diputació repararà un tram malmès de la carretera de l'Estació

Divendres, 22 de maig de 2015 a les 14:05

La decisió és fruit de la reclamació presentada per l’Ajuntament de Castellbisbal demanant la reparació urgent de la calçada del tram de la carretera de l’Estació que transcorre per sobre de la línia de l’AVE.

 

La Diputació de Barcelona ha iniciat els preparatius per començar les obres de reparació de la calçada malmesa que hi ha al tram de la carretera de l’Estació (la Bv-1501) que transcorre per sobre la línia de l’AVE. Es tracta d’aproximadament mig quilòmetre de via que actualment presenta moltes ondulacions i que es reparà reasfaltant la calçada, fet que permetrà regularitzar la superfície de la carretera.

La decisió de la Diputació de Barcelona de tirar endavant els treballs arriba després que l’Ajuntament de Castellbisbal hagi reclamat la reparació urgent de la calçada per tal d’evitar problemàtiques i perillositat per al trànsit.

El cost de les obres, valorades en aproximadament 36.000 euros, serà assumit per la Diputació de Barcelona, que és a l’espera dels resultats d’un informe tècnic que ha d’aclarir si les deformacions en aquest tram de la carretera de l’Estació estan motivades per errors en la construcció de la variant. En aquest cas, el cost de la reparació l’haurà d’assumir ADIF, que és qui té la titularitat de la via.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:38