L'Ajuntament fa públic el cartell de la Festa Major de Sant Vicenç i les activitats principals

Dimarts, 29 de desembre de 2015 a les 12:00

La presentació de la Mulassa, el concert de la Dharma i la mostra de clicks són alguns dels actes previstos durant la Festa Major d'hivern.


L’Ajuntament de Castellbisbal ha presentat, aquest matí, el cartell i les activitats principals de la Festa Major de Sant Vicenç, que se celebrarà del 21 al 24 de gener de 2016. Es tracta d’un programa d’activitats que dóna gran protagonisme als Amics de Sant Antoni Abat, ja que enguany celebren el vint-i-cinquè aniversari.

En aquest sentit, l’entitat presentarà a tota la població un nou element de cultura popular que han creat amb l’objectiu que s’incorpori al patrimoni cultural del municipi. Es tracta d’una Mulassa que podrà passejar al costat de la Cuca, la Cuqueta o els Capsigranys durant les festes, si bé, de moment, no es contempla que participi en les activitats de foc.

Però a banda dels Amics de Sant Antoni, el programa de la Festa Major de Sant Vicenç inclou d’altres novetats com són l’exposició Playmobil Potarroig que tot i que ha estat organitzada per l’associació AesClick compta amb la participació de diversos veïns del poble aficionats al món dels Playmobil i que han preparat alguns diorames que s’exposaran en diversos equipaments municipals.

Dies temàtics
Per tal d’oferir activitats per a tots els gustos, un altre dels elements que definirà aquesta Festa Major ha estat la voluntat d’establir dies temàtics de manera que cada col·lectiu pugui trobar un espai on pugui gaudir. En aquesta línia, el divendres al matí, festa de Sant Vicenç, serà el dia infantil i familiar i el dissabte a la tarda i nit s’erigeix com l’espai per als elements de cultura popular amb la Mulassa, els gegants i el correfoc infantil a càrrec dels Potafocs.

Els concerts també s’han distribuït pensant que n’hi hagi per a tots els públics. El dijous dia 21 de gener, es farà la nit de DJs per als joves; l'endemà divendres, actuarà la Casa de Andalucía; i el dissabte dia 23, es farà el concert de l’Elèctrica Dharma.

Els actes tradicionals seran també presents en la Festa Major de Sant Vicenç i la cercavila de gegants o la Botifarrada Popular no faltaran en el programa.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 16:08