La Capsa de Música, en imatges

Dijous, 6 de juliol de 2017 a les 10:13

Joan Rovira, l'artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular, va obrir divendres passat la programació de la Capsa de Música d'enguany, un cicle de concerts a la fresca per on també passaràn Blue Quartet i Les Anxovetes.


Gaudir de concerts a l'aire lliure és l'aposta de l'Ajuntament per a les nits d'estiu, quan els Jardins de Can Margarit es transformen en escenari de luxe per acollir la programació de la Capsa de Música.

Divendres passat va estrenar el cartell d'enguany Joan Rovira, que després de la seva època de música de carrer, ens va sorprendre amb el seu disc debut Peix sense espina. A Castellbisbal ens va presentar el seu segon treball, Encara tenim temps, ple de cançons que ens parlen de l'amor i el temps.

Aquesta setmana és el torn de Bleu Quartet, que divendres 7 de juliol, ompliran els Jardins de Can Margarit de jazz, blues, soul i bossa.

Finalment, el divendres 14 de juliol, Les Anxovetes tancaran la programació del Capsa de Música amb un original i fresc concert d'havaneres.

Com sempre, totes les actuacions del Capsa de Música comencen a les 22.30 hores tot i que des de les 21.00 hores i fins a l'inici del concert es pot sopar i/o prendre una copa. Com a novetat, enguany cada divendres hi haurà una sorpresa gastronòmica amb les diferents ofertes de food-trucks.

A més, per tal de poder gaudir dels espectacles en el clima i ambients adequats, durant els concerts hi haurà un servei d'esplai gratuït a càrrec de monitors i monitores de l'Esplai Gatzara.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 15:56