Obertura dels carrers de Sant Joan i de Sant Antoni

Divendres, 10 de maig de 2024

Aquests dies estan finalitzant les obres d’urbanització de diversos carrers del nucli urbà que han suposat la pacificació dels mateixos, transformant-se en espais d’ús prioritari per a vianants.

La darrera fase executada de les obres de pacificació al nucli urbà ha estat la dels carrers de Sant Joan i de Sant Antoni. Actualment, en aquests espais només manca realitzar algunes obres relacionades amb les instal·lacions elèctriques i s’està a l’espera de col·locar el mobiliari urbà definitiu i de fer els corresponents ajustaments de senyalització viària.

D'altra banda, durant els pròxims dies s’alliberaran les zones ocupades per materials d’obra a l’aparcament de l’avinguda de Pau Casals amb el carrer de l’Esperanto, i al carrer de la Lluna.

Restabliment de serveis als carrers de Sant Joan i de Sant Antoni i a l’aparcament d’Els Costals

  • Es restableixen els sentits de circulació originals dels carrers i ja es pot estacionar als garatges privats.
  • Es manté una zona de parada de màxim 10 minuts.
  • A partir de dilluns 13 de maig es tornarà a fer ús habitual de l’aparcament d’Els Costals.
  • L’aparcament d’Els Costals ampliarà l’horari d’obertura de les 07:00 a les 24:00 hores, de dilluns a dissabte, i es manté la restricció de quatre hores de durada màxima.
  • De 00:00 a 07:00 i festius l’aparcament estarà tancat i queda expressament prohibit que romanguin vehicles particulars dins durant aquest horari. Excepcionalment pot estar obert fora d’aquest horari coincidint amb la celebració d’actes organitzats a l’auditori d’Els Costals.
Darrera actualització: 10.05.2024 | 16:47