9 comerços i serveis locals s’afegeixen a les jornades “Som gent molt gran”

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 11:00

Des d’avui i fins diumenge, una desena de comerços i serveis del poble ofereixen descomptes especials a la gent gran. Es tracta d’una iniciativa que es fa coincidint amb la celebració, aquest mes d’octubre, de les jornades “Som gent molt gran”.


En concret, els establiments participants són els bars El Parador i Dicky, les farmàcies Laura Pedró, Gaudí 16 i Anna Gracia, la ferreteria Roure Juni, la fleca Milú, la copisteria Marges i l’Òptica Castellbisbal. Totes aquestes botigues i serveis ofereixen preus especials a les persones que mostrin el carnet de la gent gran de Castellbisbal en el moment de fer les compres.

Aquesta és la primera vegada que el teixit comercial i de serveis local ofereix una campanya d’aquest tipus i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’associació de Comerciants BiSCA.

Poetic Memory
Una altra de les novetats de les jornades de la gent gran d’enguany és la distribució del joc Poetic Memory que es pot aconseguir, gratuïtament. Per obtenir-lo, només cal presentar el resguard acreditatiu d’haver participat en alguna de les activitats de les jornades.

Poetic Memory ha estat ideat i creat per la il·lustradora Arianne Faber i està especialment adreçat a persones de 65 anys o més.

Altres activitats
Les jornades “Som gent molt gran” s’allargaran fins al 21 d’octubre i encara hi ha moltes activitats per fer com caminades, tallers d’esports, conferències o teatre. La reserva d’invitacions ja està oberta i les entrades ja són a la venda a preus simbòlics per a les persones de 65 anys o més.

Darrera actualització: 11.10.2021 | 11:12