A partir del setembre, l’accés al passatge de Xirinacs es tancarà durant les nits i els caps de setmana

Dilluns, 26 d'agost de 2019 a les 10:00

El carreró, que s’ha delimitat amb portes metàl·liques, estarà obert de 8 del matí a 10 del vespre, de dilluns a divendres

L’accés al passatge de Xirinacs, situat al costat de l’Institut Castellbisbal, es tancarà durant les nits i els caps de setmana a partir del proper 2 de setembre. Amb la mesura, l’equip de govern vol millorar l’ús que es fa d’aquest espai públic, on darrerament s’han produït incidències incíviques que han generat molèsties al veïnatge.

L'alcalde, Joan Playà, ha assenyalat que

“Compartim la preocupació ciutadana i volem que aquest passatge no sigui un espai de conflicte, per això hem pres la decisió de tancar i regular l’accés”.

Les obres que s’han fet a l’entorn del passatge Xirinacs han tingut un cost de 7.768,20 euros euros, i han consistit en instal·lar unes reixes metàl·liques a banda i banda del carreró, que té accés per l’avinguda Pau Casals i el carrer de Francesc Macià. A partir del setembre, les portes s’obriran cada dia, de dilluns a divendres, a les 8 del matí, i es tancaran a les 10 del vespre. Els caps de setmana l’accés al passatge Xirinacs estarà tancat.

Darrera actualització: 26.08.2019 | 11:02