"Can Pedrerol engega" ja es pot veure, al vestíbul d'Els Costals

Dimecres, 25 de març de 2015 a les 17:55

La mostra havia d'instal·lar-se a la sala d'exposicions del Museu, però les obres que es faran en aquest equipament han exigit un canvi d'ubicació.

 

Can Pedrerol engega mostra les imatges del projecte de rehabilitació de la masia de Can Pedrerol, destinada a convertir-se en el Parc Interpretatiu de la Pagesia de Castellbisbal. 

L'exposició mostra imatges del projecte que ja van ser exposades el 31 de gener de 2014, amb motiu de la cloenda de l'any del patrimoni així com les imatges del projecte de restauració en què podrem veure el seu disseny arquitectònic definitiu.

El projecte de gran rehabilitació s'està duent a terme per un equip d'arquitectes contractat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona que està col·laborant amb l'Ajuntament des del 2013, a tots els nivells, per fer realitat aquest projecte museístic. 

Ja han realitzat diversos estudis, tant de l'estructura, com l'històrico-arquitectònic, entre d'altres, i han començat la primera intervenció física amb un tractament contra els paràsits de la fusta com tèrmits o corcs que requereixen unsmitjans avançats per a la seva anàlisi i tractament, però que és absolutacment inmprescindible per a la bona conservació de tot l'emenet constructiu.

 

Climatització del Museu

El regidor de Cultura, Martí Ribas, tenia programat exposar les imatges i els dibuixos 3D de la restauració de Can Pedrerol de Dalt en el Museu de la Pagesia, però les obres de climatització de les seves sales s'iniciaran durant la segona setmana d'abril i això ha comportat que aquesta exposició es traslladi al vestíbul de l'auditori d'Els Costals.

 

Darrera actualització: 28.10.2019 | 15:27