Castellbisbal celebra el Dia Internacional dels Museus amb una programació en format digital

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 00:00

Durant aquests dies i fins al dilluns, 18 de maig, el Mercat Pota-roig ret homenatge als oficis tradicionals amb propostes culturals i familiars que podrem seguir i realitzar des de casa.

Castellbisbal, un any més, se suma a la commemoració del Dia Internacional dels Museus que se celebra, a tot el món, cada 18 de maig. Ho fa, però, de manera virtual i amb una atractiva proposta d’activitats, la majoria de caire familiar, que es podran seguir i realitzar des de casa. L’aposta és clara: permetre que tothom qui ho vulgui pugui participar al Mercat Pota-roig digital i descobrir els costums i oficis tradicionals, a més de conèixer les col·leccions del Museu de la Pagesia, tancat des de fa setmanes com a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19. 
 
A la programació hi ha propostes molt diverses. Des d’artesans que explicaran les seves professions, fins a tallers de manualitat per fer en família i una visita virtual a Museu de la Pagesia, que podrem fer en directe de la mà del Pagès Galderic. A més, establiments de restauració del municipi ens explicaran les receptes d’un autèntic menú pota-roig i podrem gaudir, des de casa, d’un concert virtual de Quico el Célio, El Noi i el Mut de Ferreries
 
Tota la programació del Mercat Pota-roig es podrà seguir a través de les xarxes socials de Cultura i de la nova web del Museu de la Pagesia, que s’ha estrenat aquests dies, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus.  

Programació accessible

Enguany, el lema del Dia Internacional dels Museus està dedicat a la diversitat i a la inclusió. Per això, en aquesta edició del Mercat Pota-roig a casa, tres de les activitats programades seran accessibles amb audiodescripció per a persones amb diversitat funcional i amb intèrpret en llengua de signes catalana (LSC) i subtitulació a través del canal de YouTube de Cultura

Darrera actualització: 13.05.2020 | 11:46