Castellbisbal celebra els 30 anys de l’Associació Catalana d’Escoles de Música

Dijous, 22 de juny de 2023 a les 00:00

Prop de 200 estudiants i més de 40 professors han participat en la trobada que es va fer el passat 10 de juny al pati de l’Escola Mare de Déu de Montserrat.


L’Escola Municipal de Música Miquel Blanch ha estat co-amfitriona juntament amb l’Escola Municipal de Música Julià Canals de Molins de Rei d’una de les 30 trobades que s’estan celebrant arreu de Catalunya per commemorar el 30è aniversari de l’Associació Catalana d’Escola de Música (ACEM).

La cita va tenir lloc el passat 10 de juny, al pati de l’Escola Mare de Déu de Montserrat. Prop de 200 estudiants de música amb edats compreses entre els 9 i els 80 anys i més de 40 professors vinguts d’El Morell, Sallent, Esplugues de Llobregat, Molins de Rei i Castellbisbal van participar en la trobada.

L’acte va començar a mig mati amb assajos conjunts de les peces que els compositors Bernat Giribet i Xavier Palà han escrit especialment per commemorar els 30 anys de l’ACEM. La trobada va culminar cap al migdia amb un concert obert a tothom, que va comptar amb unes 400 persones de públic que van poder gaudir de l’orquestra simfònica formada per gralles, trompetes, trombons, saxos, percussions, clarinets, flautes, guitarres, pianos, baixos, violes, violoncels, violins i veus, sota la batuta d’en Jordi Serrano.

Darrera actualització: 22.06.2023 | 12:13